Aktuality

Školní batohy Step by Step GRADE

Step by Step GRADE není klasická školní aktovka, ale flexibilní školní batoh vhodný pro děti od 1. do 4. třídy. Díky objemu 22 l je v batohu dostatek místa pro všechny školní pomůcky, má jednu přehlednou kapsu. Uzávěr je na dvě magnetické přezky, děti tak batoh snadnou otevřou i zavřou.

Na batohu je dostatečné množství reflexních prvků. Jsou na přední straně, po bocích i na ramenních popruzích. Dítě je tak dobře viditelné ze všech stran, což je obzvláště důležité v silničním provozu.
Batoh zdobí vyměnitelné obrázky a šňůrka Magic mags. Obrázky drží na batohu díky dvěma magnetickým plochám, a to na klopě a na přední kapse. Děti mohou jednoduše obrázky střídat – dnes jednorožec, zítra delfíni a pozítří třeba bez obrázku.

Přední kapsa má termoizolační vrstvu, tak zůstane svačina čerstvá. Pro dodržování pitného režimu jsou tu dvě postranní kapsy na lahev s pitím. Díky malému otvoru ve spodní straně kapsy případná vylitá tekutina vyteče a nepoškodí učební pomůcky uvnitř batohu.

Ve víku batohu jsou gumičky určené pro uložení penálu. Penál v batohu nepřekáží, a navíc uložení v klopě šetří záda správným zatížením ramen svrchu. Zadní přihrádka uvnitř batohu je určena pro těžší učebnice, čímž se také zajistí rovnoměrné rozložení hmotnosti na celá záda.

Batoh GRADE roste díky Easy grow systému se školákem od 1. až do 4. třídy. Jedná se o možnost plynulého výškového nastavení ramenních popruhů pomocí otočného mechanismu uvnitř batohu, a to přímo na zádech dítěte pro ergonomické nošení.

Záda batohu jsou ergonomicky tvarovaná s měkkým prodyšným polstrovánímPolstrované, nastavitelné popruhy na ramena ve tvaru S se nezařezávají se do ramen, dobře a pevně sedí a snadno se s nimi manipuluje. Háčky na popruhu slouží pro zavěšení konců popruhů, aby dítěti nepřekážely v chůzi a v manipulaci s batohem. Dotahovací pásky na ramenním popruhu slouží k dokonalému přilnutí batohu k zádům dítěte.

Děti i maminky ocení odnímatelný výškově nastavitelný hrudní popruh se značkovou přezkou YKK, který zajistí fixaci batohu na zádech. Bederní pás je důležitý pro optimální rozložení hmotnosti batohu mezi ramena a bedra a vycentrování batohu doprostřed zad. Nezbytné jsou také nožky pro lepší stabilitu batohu, které poslouží i jako ochrana před vlhkem a špínou.