Rady a tipy, Aktuality

Nové modely Step by Step

Představíme vám čtyři modely školních aktovek a batohů Step by Step. Vysvětlíme vám rozdíly mezi aktovkami SPACE, 2V1 PLUS, CLOUD a batohem GRADE, aby vaše rozhodování při výběru aktovky bylo jednodušší.

Všechny modely Step by Step mají jednu hlavní kapsu s vnitřní kapsou pro těžší učebnice, dvě boční kapsy s odtokovými dírkami na pití a přední kapsu s termoizolační vrstvou rostoucí směrem ven. Step by Step si velmi zakládá na kvalitě a ergonomii, proto jsou nezbytnou součástí každého modelu ergonomicky tvarované ramenní popruhy a záda, bederní popruh a hrudní popruh.

Značka je známá svým Easy Grow Sytem, modely jsou výškově nastavitelné a rostou spolu dítětem. Jedná se o možnost plynulého výškového nastavení ramenních popruhů pomocí otočného mechanismu uvnitř batohu přímo na zádech dítěte. Penál doporučujeme ukládat do víka aktovky pomocí gumičky, tak rozložíte hmotnost správným způsobem a ušetříte místo.

Aktovky mají pevné voděodolné dno s nožkami, které ochrání učivo před vlhkostí a špínou. Samozřejmostí jsou reflexní prvky ze všech stran aktovky či batohu. Děti svou aktovku nebo batoh jednoduše zavřou a otevřou pomocí magnetické přezky.

Prostorná školní aktovka SPACE

Aktovka SPACE se vyznačuje prostornou hlavní kapsou. Model je výškově nastavitelný díky Easy Grow System, který zajišťuje, že perfektně padne po několik let. Díky vyměnitelným obrázkům přizpůsobíte vzhled aktovky a můžete motivy neustále měnit, takže osloví dívky i chlapce od 1. do 4. třídy.

5dílný set obsahuje školní aktovku, kompletně vybavený penál, pouzdro, pytlík na tělocvik a vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS.

Školní aktovka a batoh v jednom 2V1 PLUS

Model 2V1 PLUS je obzvláště všestranný, protože ho v několika krocích přeměníte z aktovky na školní batoh. Z boků aktovky jednoduše vyjmete odnímatelné šablony a je z ní cool batoh. Šablony pak děti využijí pro vybarvování. Rostoucí školní aktovka (Easy Grow System) sedne školákům od 1. do 4. třídy. Vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS umožňují individuální design a přizpůsobení přáním dítěte.

6dílný set obsahuje školní aktovku, kompletně vybavený penál, pouzdro, pytlík na tělocvik, vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS a set šablon.

Lehká školní aktovka CLOUD

Na model aktovky CLOUD byly použity obzvláště lehké a odolné materiály. Vzhledem ke své nízké hmotnosti 990 gramů je CLOUD vhodný zejména pro malé a drobné děti. Díky Easy Grow System roste spolu s dítětem až do 4. třídy. Nechybí ani vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS.

5dílný set obsahuje školní aktovku, kompletně vybavený penál, pouzdro, pytlík na tělocvik a vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS.

Batoh GRADE

Step by Step GRADE je flexibilní školní batoh vhodný pro děti od 1. do 4. třídy, je také výškově nastavitelný (Easy Grow System). Záda batohu jsou ergonomicky tvarovaná s měkkým prodyšným polstrováním. Batoh zdobí vyměnitelné obrázky a šňůrka MAGIC MAGS, obrázky drží díky dvěma magnetickým plochám na klopě a na přední kapse.

GRADE zakoupíte samostatně nebo v setu. 5dílný set obsahuje školní batoh, kompletně vybavený penál, pouzdro, pytlík na tělocvik a vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS.

Sourozenecká značka coocazoo

Aktovky a batohy Step by Step jsou perfektními společníky od 1. do 4. třídy. Pro školáky od 5. třídy doporučujeme ergonomické školní batohy naší sesterské značky coocazoo.